Als je als bedrijf deelneemt aan een beurs wil je maar één ding. Dat is dat alles goed geregeld is. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering van de stand. En dat is juist waar PR Standbouw voor staat. Wij garanderen dat je stand voor 100% overeenkomt met de tekening. En dat je dus geen tapijttegels krijgt als je vloerbedekking hebt betaald. Wij houden van heldere afspraken en eerlijk vakwerk.

 

Vakmanschap sinds 1987

Je kunt bij ons terecht vanaf het eerste idee voor beursdeelname tot aan de oplevering van de stand. We denken graag met je mee. Alle disciplines hebben we in eigen huis, de ontwerpers, projectmanagers en de standbouwers. Je hebt één vast aanspreekpunt die je stap voor stap meeneemt in het proces. Wel zo handig, want met onze jarenlange ervaring weten we precies wat we doen. Alle beursgebouwen – en organisaties kennen we inmiddels als ons broekzak.

 

Oog voor detail

Een grote eyecatcher of een kleinere stand, waar iedere vierkante meter optimaal benut moet worden, elke stand bouwen we met evenveel passie en plezier. PR Standbouw levert kwaliteit. Wij vinden het niet alleen fijn dat de stand er voor bezoekers prachtig uitziet, het comfort voor de medewerkers op de stand is net zo belangrijk. Een plek om je spullen veilig op te bergen, een prullenbak met vuilniszakken, een kapstok om je jas aan op te hangen. Details waar we oog voor hebben.

 

98% hergebruik materiaal

In onze werkplaats gebeurt het. Onze vakmannen bereiden stands tot in de puntjes voor in werkplaats, zodat we tijdens de opbouw niet voor verrassingen komen te staan. We zijn zuinig op ons materiaal. Maar liefst 98% daarvan wordt hergebruikt. Daarmee willen we niet alleen onze footprint verkleinen, maar houden we rekening met volgende generaties.

 

Alles in eigen huis

Geen dag is hetzelfde en geen vraag is ons te gek. We kunnen snel schakelen, omdat we alles in eigen huis regelen. Van meubels tot decoratie, koelkasten tot koffiezetters. Besluit je last minute voor de beurs dat je wat anders nodig hebt, geen probleem! We regelen het voor je.
Wil je zorgeloos naar de beurs? Neem contact op met ons team.

Instagram

Maak kennis met het team