Maar liefst 98% van de gebruikte materialen op een beurs wordt door ons hergebruikt. Hoe? Dat is geen geheim. De materialen, zoals wanden en balies, worden geproduceerd door vakbekwame timmermannen in onze eigen werkplaats. Jij als klant huurt deze materialen. Je koopt ze niet. Daardoor kunnen we de materialen vaker inzetten. Bovendien scheelt het jou in de kosten, want huur is in verhouding goedkoper dan koop.

 

Flexibel

We zetten in op duurzame relaties met onze klanten. Dit betekent niet dat je bij ons een (jaar)contract aangaat. Als we je ondersteunen bij meerdere beurzen, staat iedere beursdeelname op zichzelf. Hoe je je stand vormgeeft op een andere beurs, hoeft niet iedere keer hetzelfde te zijn. Dit houdt jou en ons scherp om het beste uit de beursdeelname te halen.

 

Opslag in eigen beheer

Alle materialen worden geproduceerd in eigen beheer en opgeslagen in ons magazijn. Wij zijn daardoor flexibeler en niet afhankelijk van derde partijen. Besluit je last minute dat je je stand wil uitbreiden, geen probleem. We hebben alles op voorraad.

 

Meubels en decoratie

Dat geldt ook voor meubels en decoratie. Alles wat je nodig hebt voor jouw stand, hebben we voor jou beschikbaar. We gaan zuinig om met onze spullen, zodat ze er tiptop uitzien. Kwaliteit vinden we belangrijk. We vervoeren alles in op maat gemaakte kisten, zodat de kans op beschadiging tijdens transport nihil is. Je kunt ervan op aan dat we met beleid omgaan. Zowel met onze eigen spullen als met die van onze klanten.

 

Ieder ontwerp is anders

Ondanks dat we inzetten op hergebruik, is iedere stand totaal anders. Qua stijl, beleving en gevoel. Dat komt door onze designers. Zij weten als geen ander het DNA van iedere klant te vatten in een creatief ontwerp. Benieuwd? Dit zijn projecten waar we trots op zijn.

Instagram

Maak kennis met het team