Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. En daarom gaan we voor een goede start.

 

Kennismaking

Voor de kennismaking komen we langs om sfeer te proeven en alles te horen over de plannen en doelstellingen. Dit doen we om een goed beeld te krijgen van jou, het bedrijf en de toekomstplannen.

 

Briefing

Al deze informatie hebben we nodig om een briefing op te stellen. Wij houden van korte lijntjes. De designer heeft veel overleg met standbouwer en accountmanager, zodat naast een mooi voorstel er ook praktisch en functioneel wordt meegedacht in het creatieve proces.

 

Standvoorstel

Dat zie je terug in het standvoorstel. Vanuit verschillende invalshoeken vertalen we de eerste ideeën naar een creatief ontwerp. In deze fase is de projectmanager al betrokken. Die weet precies wat wel en niet kan op locatie. Er wordt gekeken naar de uitstraling, routing, materiaal en kleurkeuze. Daarnaast kijken we of dit past binnen het budget. Wanneer nodig, hebben we tussentijds overleg.

 

Presentatie en offerte

Het presenteren van het voorstel en de offerte is het begin van de volgende stap naar de realisatie. Het ontwerp en het uiteindelijke resultaat willen we zo realistisch mogelijk bouwen. “What you see is what you get”. Het eerste voorstel is de basis. Er blijft uiteraard ruimte over om de puntjes op de i te zetten en aanpassingen door te voeren

 

Bouwvergunning

Naast het realiseren van de stand zijn er ook andere dingen om rekening mee te houden, zoals het aanvragen van de bouwvergunning, elektra, brandweereisen en rigging. De projectmanager regelt het allemaal.

 

Voorbereiding

Onze standbouwers bereiden de stand voor in onze werkplaats, zodat je op de beursvloer niet voor verrassingen komt te staan. Er is regelmatig overleg tijdens de realisatie. Een wijziging, een extra element, een vraag over de constructie. We gaan uitdagingen nooit uit de weg. Meubels, decoratie, koffiezetters, we hebben alles in eigen beheer om het je makkelijker te maken.

 

On the road

Wij gaan voor praktisch en duurzaam transport. Daarom nemen we meerdere stands voor dezelfde beurs tegelijkertijd mee op één transport. Wel zo makkelijk. En het bespaart kosten. Transport hebben we in eigen beheer en plannen we zo efficiënt mogelijk in.

 

Bouw en oplevering

Alles is al voorbereid in de werkplaats. Op de beurslocatie leveren onze standbouwers de stand 100% naar tekening en schoon op. Onze vakmensen hebben oog voor detail. De stand ziet er niet alleen voor bezoekers goed uit. Aan alle gemakken voor de medewerkers op de stand is gedacht. Een spiegel, kapstok, prullenbak, aan alles is gedacht. Zelfs aan deuren die de juiste kant opdraaien.

Als back-up bij vragen staat het projectteam stand-by op kantoor. Geen beurslocatie in Nederland, België en Duitsland is ons onbekend. Overal hebben we onze contacten en weten we de weg.

 

Evaluatie

Wat is goed gegaan? Wat kan beter? We horen het graag en staan open voor ideeën. Een duurzame relatie met onze klanten staat voorop, want wat is er mooier dan samen optrekken en groeien.
De beste in ons vakgebied, dat is waar we voor gaan! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Instagram

Maak kennis met het team