Van 13 tot en met 16 mei 2025 vindt ROKATECH plaats in Kassel, Duitsland, dé vakbeurs voor riool- en afvalwatertechnologie. Dit toonaangevende evenement trekt professionals en experts uit de sector die op zoek zijn naar de nieuwste technologieën, producten en oplossingen voor afvalwaterbeheer, rioolreiniging en aanverwante diensten. ROKATECH is dan ook de perfecte gelegenheid om jouw bedrijf te presenteren en in contact te komen met een gespecialiseerd publiek dat geïnteresseerd is in de nieuwste innovaties binnen deze branche.

Een effectieve en opvallende beursstand op ROKATECH is essentieel om de aandacht van bezoekers te trekken en jouw producten of diensten op de best mogelijke manier te presenteren. Bij PR Standbouw hebben we de expertise en ervaring om een beursstand te creëren die niet alleen indruk maakt, maar ook naadloos aansluit op jouw bedrijfsdoelen en merkidentiteit.

Een beursstand op maat voor ROKATECH 2025

ROKATECH staat bekend om de focus op technologische innovatie en duurzame oplossingen binnen de afvalwater- en rioleringssector. Bezoekers willen niet alleen geïnformeerd worden, maar ook geïnspireerd door de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze branche. Daarom is het belangrijk dat jouw beursstand deze verwachtingen overtreft en de juiste boodschap overbrengt.

Onze standbouwdiensten voor ROKATECH 2025 zijn volledig op maat gemaakt, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen, doelstellingen en de behoeften van jouw doelgroep. Of je nu een compacte standruimte nodig hebt of een groot oppervlak om je producten en/of diensten te demonstreren, wij zorgen voor een standontwerp dat jouw bedrijf op de beste manier vertegenwoordigt. Onze creatieve en functionele ontwerpen zorgen ervoor dat jouw beursstand opvalt tussen de vele exposanten, en bieden tegelijkertijd voldoende ruimte voor interactie met bezoekers.

Waarom PR Standbouw voor jouw beursstand op ROKATECH?

Bij PR Standbouw weten we hoe belangrijk het is om jouw merk op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren. Onze standbouwdiensten zijn dan ook gericht op het ontzorgen. Wij leveren van een totaaloplossing die voldoet aan de hoogste standaarden.

Onze werkwijze kenmerkt zich door:

  • Innovatieve standontwerpen die perfect aansluiten bij de technologische focus van ROKATECH en de bezoekers aanspreken.
  • Duurzame en herbruikbare materialen, passend bij de milieuvriendelijke benadering van de afvalwater- en riooltechnologie.
  • Interactieve en informatieve presentaties, met ruimte voor productdemonstraties, videopresentaties en bezoekersinteractie.
  • Volledig projectmanagement, zodat jij je kunt concentreren op jouw beursdoelstellingen. Terwijl wij zorgen voor alle juiste formulieren en gevraagde documenten voorafgaand aan uw deelname, de opbouw en afbouw en alle logistieke details van uw beursstand

Onze ervaring met standbouw op technische beurzen zoals ROKATECH stelt ons in staat om een stand te creëren die niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook functioneel is en past bij de verwachtingen van jouw doelgroep.

Ervaring met ROKATECH

De vorige editie van ROKATECH trok meer dan 300 exposanten en ruim 12.000 bezoekers uit verschillende landen. Dit maakt ROKATECH een van de belangrijkste beurzen voor professionals die werkzaam zijn in de riooltechnologie en afvalwaterbeheer. Met een expositieruimte van meer dan 25.000 vierkante meter biedt de beurs volop mogelijkheden om jouw producten en diensten onder de aandacht te brengen van een gespecialiseerd publiek.

PR Standbouw heeft ervaring met beurzen van dit formaat en begrijpt wat er nodig is om jouw bedrijf te laten opvallen tussen de vele exposanten. Dankzij onze kennis van de sector en samenwerkingen met exposanten op ROKATECH, weten we precies hoe we een beursstand kunnen ontwerpen die de juiste doelgroep aanspreekt en past bij de sfeer en uitstraling van de beurs.

Ben jij klaar om jouw bedrijf op ROKATECH te presenteren met een opvallende en professionele beursstand? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe PR Standbouw jouw partner kan zijn voor een succesvolle beursdeelname.

  

Tijd voor een kop koffie om kennis te maken?

Of je nu al een ontwerp hebt of een briefing wilt bespreken, we komen graag bij je langs. We geloven dat een goede samenwerking begint met een persoonlijke ontmoeting.

Wat kost het gesprek en het maken van een standvoorstel?
Helemaal niets. Door persoonlijk kennis te maken en een kijkje te nemen bij jullie bedrijf, halen we het beste uit onze samenwerking en jullie beursdeelname. Klikt het van beide kanten? Dan maken we graag een vrijblijvend standvoorstel of offerte voor jullie deelname aan Rokatech.

Instagram

Maak kennis met het team