Over PR Standbouw

PR Standbouw is altijd op zoek naar dé beste oplossing voor de klant. Beleving, creativiteit en betrouwbaarheid zijn daarbij onze kernwaarden. Ons streven is om u, onze klant, te ontzorgen en een groot succes te maken van uw beursdeelname en/of bedrijfspresentatie.

We zijn een enthousiast, gedreven en op elkaar ingespeeld team met vakbekwame medewerkers. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen! Bij ons staat persoonlijk contact aan de basis van het standontwerp. We doen er dan ook alles aan om al uw standbouw wensen te realiseren.                                                                      

We hebben hiervoor alle disciplines in eigen huis, dus directe en korte lijnen tussen uw contactpersoon, de ontwerper en de standbouwers die het standontwerp realiseren. Uiteraard kunnen we ook uw eigen standontwerp realiseren.    

PR Standbouw sinds 1987

PR Standbouw heeft nu ruim 30 jaar standbouw ervaring in zowel binnen- als buitenland. Dankzij deze ervaring zijn wij bekend met vele beursgebouwen, beursorganisaties en de voorschriften per beurs. Van grote eyecatchers tot de kleinere stands, waarbij iedere vierkante meter optimaal benut moet worden. Elke stand bouwen wij met evenveel passie en vakmanschap.