Verstand van Standbouw

Verstand van Standbouw: " advies, design en realisatie"

Advies

We hebben de kennis: "Van de routing in de stand tot de bouwvergunning". De start voorafgaand aan het maken van een beurspresentatie is cruciaal. Samen deze start maken is het begin van succes. Het persoonlijke contact met u en uw bedrijf is van groot belang voor geven van het juiste advies en het maken van een eerste voorstel. Daarnaast is een goede samenwerking onderdeel van het maken van een succesvolle beurspresentatie. 

Design                                             

Uw stand is het eerste contact van de beursbezoeker met uw bedrijf, het visitekaartje! Vervolgens moet de stand ook "functioneel" werken voor uw standmedewerkers tijdens de beurs. PR Standbouw heeft een ervaren ontwerpteam dat het ontwerp vanaf het begin kan oppakken. Het ontwerpteam heeft verstand van en ruime ervaring met stand-vormgeving. De ontwerpers maken optimaal gebruik  van de ruimte en houden daarbij het budget in de gaten. Heeft u al een eigen standontwerp? Geen probleem, we maken de optimale vertaalslag naar een effectieve realisatie van uw beursstand.

Realisatie                

"What you see is what you get". We gaan voor de beste uitvoering van het ontwerp. Tijdens het uitvoeren blijven we flexibel. Er is ruimte voor tussentijds overleg, slimmere oplossingen. Daarnaast gaan we voor duurzaam. We hebben veel herbruikbare onderdelen, combineren waar 't kan de projecten,  zodat we besparen op transport en materialen.

Contact met een van onze specialisten