Ons Werkproces

De beste in het vakgebied, dat is waar we voor gaan! 
Ons team werkt nauw samen, heeft veel ervaring en het belangrijkste: "Passie voor het vak".

Standvoorstel

We gaan voor een goede start, komen bij u langs om te vragen, te ervaren en van samen van gedachten te wisselen. Dit contact is de basis van een goede vertaling van uw bedrijf en de eisen, wensen en doelen voor de beursstand. Zodoende ontstaat er een goede briefing.

De briefing wordt intern besproken met de designer en de projectmanager. Zo proberen we de opdracht van diverse kanten en diverse invalshoeken te vertalen naar de eerste ideeën.

De vertaling van die doelen, eisen en wensen en de eerste ideeën naar de uitwerking van een ruimtelijk standvoorstel is de eerste stap. Er wordt gekeken naar de uitstraling, routing, materiaal en kleur keuze. Daarnaast kijken we of we binnen het gegeven budget blijven. Wanneer nodig hebben we tussentijds overleg. 

Het presenteren van het voorstel en de offerte is het begin van de volgende stap naar de realisatie. Het ontwerp en het uiteindelijke resultaat willen we zo realistisch mogelijk bouwen. "What you see is what you get". Het eerste voorstel is de basis. Er blijft uiteraard ruimte over om de puntjes op de i te zetten en aanpassingen door te voeren. 

Bouwvergunning

Naast het realiseren van de stand zijn er ook veel andere zaken die voor het bouwen nodig zijn.

Het aanvragen van de bouwvergunning, elektra, brandweereisen, rigging. We kunnen het allemaal regelen, in samenspraak, met uw wensen. 

Onze standbouwers bereiden de stand voor in onze werkplaats. We kijken naar herbruikzaamheid van onderdelen en gaan efficiënt om met materialen. Er is regelmatig overleg tijdens de realisatie. Een wijziging, een extra element, een vraag over de constructie. Tot een dag voor de opbouw is er contact over om de puntjes op de i te kunnen zetten. 


On the road!

Wanneer we voor u naar een beurs gaan, kijken we ook kritisch naar het transport. De voorkeur gaat uit naar het combineren van het vervoer van meerdere stands op een locatie. Dit bespaart u kosten en is daarnaast ook nog eens duurzaam. We hebben diverse transport middelen, die zo efficiënt mogelijk worden in gepland. 

We weten onze weg te vinden op de beurslocaties in Nederland, Belgie en Duitsland. Hebben contacten en weten waar we moeten zijn, zelfs waar nodig zijn we een goede buur. Onze standbouwers leveren de stand ter plekke aan u op. Waar nodig is het gehele projectteam, op locatie en/of op kantoor, de  back-up voor eventuele vragen.

USP

  • We hebben zo goed als alles, zowel de disciplines als de materialen, in eigen huis en sowieso in eigen hand.
  • We houden van uitdagingen, zijn flexibel.
  • We streven naar een optimale kwaliteit voor de klant maar ook voor onszelf. Uw stand is ook ons visite kaartje.
  • We zijn open en direct.
  • We gaan voor groei. Voor onze klanten en onze medewerkers.

Expertisegebieden

Onze expertise is het realiseren van beursstands van 18 tot 250 m2. Voor elke stand is aandacht. De samenwerking met u als onze klant en ons team is daarbij ons essentieel om tot een optimaal resultaat te komen. Naast onze expertise geven
we ook aan waar onze grenzen liggen. Duidelijkheid daar houden we van. Verder is niets te gek!

 

Neem contact met onze specialisten op